Bilar

Gör ett besök på Silverstone och se Formel 1

Silverstone är en historisk motorsportsbana och har sedan 1948 varit värd åt brittiska Grand Prix. Banan som tidigare har varit ett flygfält är över 5000 meter lång och varje år utlovar den händelserika race. Senast i år visade Silverstone upp en historisk vinst i att Carlos Sainz segrade för första gången.

Dock skedde även en av de otäckaste bilkrascherna under den här säsongen. Kraschen skedde redan i fösta kurvan och orakade stor dramatik under det följande racet. Den klassiska banan kan därför lova minnen för livet.

Ett besök på Silverstone

Även om banan erbjuder drama när du kollar på Formel 1 hemifrån soffan så finns det ett extra lager magi med att se den dramatiska sport live. Få chansen att fördjupa dig helt i sporten. Följ förarna med egna ögon och upplev bilarnas hastighet till fullo.

Det finns få saker som kan slå upplevelsen av att höra bilarna susa förbi och känna den häftiga stämningen på läktarna. Dessa känslor förhöjs av att vara på en sådan klassisk bana som är en stor del av vad Formel 1 innebär för människor runtom världen. Följ denna länk för att se erbjudanden om att kolla på brittiska Grand Prix på Silverstone live.